Ali stanujete v stanovanju v bloku in potrebujete zavarovanje za njega?

Tudi za to obliko zavarovanja vam lahko uredimo zavarovanje, predlagamo kritja in odgovorimo na vprašanja.

Na strani Zavarovanje stanovanja najdete obrazec za informativni izračun in nekaj osnovnih informacij.

Postopoma bomo na stran dodali tudi posebne informacij o zavarovanju stanovanja (etažne lastnine), predvsem želimo izpostaviti tiste, ki se razlikujejo od zavarovanja hiše.

V kolikor imate kakšno vprašanje, nas lahko kontaktirate in našli bomo odgovore na vaša vprašanja.

Dobili smo vprašanje bralca v zvezi z izlivom vode oz. puščanjem vode iz pralnega stroja zgornjega soseda pri etažni lastnini.

Prosil bi vas za en odgovor. Jaz in sosedovi nad menoj živimo v neprofitnem občinskem stanovanju. Že parkrat sem imel moker strop, dvakrat ali trikrat pa je celo k meni dol voda tekla. Predvidevam da zaradi njihovega pralnega stroja. Zanima me, kako bi lahko jaz izterjal povrnitev škode, ki bi mi jo lahko oni povzročili? Bi moral jaz stanovanje zavarovati in terjati škodo od zavarovalnice? Problem je, ker denarja nimajo, tako da ne vem, kako bi od njih dobil denar, če bi se mi še kdaj to zgodilo. Do sedaj sem bil k sreči vedno doma in preprečil škodo, ko je voda tekla dol.

Če se ne motim, bi mi občina lahko krila škodo ob takšnih dogodkih. Samo ne vem pa, ali bi mi krila škodo tudi v primeru, ko bi bil za razlitje vode kriv kdo pri sosedovih, npr njihov star pralni stroj in ne kakšna počena cev, na katero oni niso mogli vplivati.

Na njegova vprašanja v zvezi z zavarovanjem in kritji smo mu odgovorili na email. Če imate tudi vi kakšno vprašanje v zvezi z zavarovanje hiše ali stanovanja, nam ga lahko posredujete.

Pozdravljeni na strani za zavarovanje nepremičnin. Na strani najdete različne informacije za zavarovanje hiše, stanovanja (etažne lastnine) in zavarovanje opreme. Zraven tega lahko najdete nekaj informacij tudi o zavarovanju raznih pomožnih objektov pri hišah, kot so garaže, lope, nadstreški in drugi kmetijski in gospodarski objekti.

Na prvi strani smo za vas pripravili tudi izračun za zavarovanje nepremičnine. V kolikor hiše ali stanovanja še nimate zavarovanega, izpolnite obrazec in v kratkem vam bomo poslali ceno za zavarovanje vaše nepremičnine.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na enega izmed načinov, ki jih najdete na strani kontakt.

Zadnje objave najdete v kategoriji https://zavarovanjehise.com/novice/category/zavarovanje/